No niin, eilen äiti oli reipas, samoin tyttö, ja saatiin kuvat otettua maksimekosta. Kankaana on Sari Ahokaisen suunnittelema KARKKIS blue, jonka löydät täältä. Kaava on omasta mekosta muunneltu tytölle sopivaksi. Hän käyttää 128/134-koon vaatteita.

Mekko on hieman iso, mutta se ei menoa haittaa ja niin nopeasti nuo lapset kasvavat, että kohta se on ihan just eikä melkein hyvä. Ja hän haluaa mekkoa käyttää pitsivyön kanssa niin ei haittaa, vaikka on vähän iso.

Hiukset neiti oli itse päiväkodissa laittanut kiinni ja niihin ei saanut koskea. Hieman tässä vaiheessa iltaa olivat jo räjähtäneen näköiset, mutta haitanneeko tuo nyt mitään.

Tyttö on kova poseeraamaan, mutta en halua hänen kasvoja tuoda julki blogissani, joten yhdessä kuvassa kasvoja sumennettu ja muissa ei katsokaan sitten kameraan. Pääasiana tässä kuitenkin on tuo mekko.

Löysin kaapista myös tuollaisen joskus virkatun mukinsuoja. Mikäköhän sen virallinen nimi on?! No joka tapauksessa äärimmäisen näppärä, kun kahvimuki on iso ja täynnä ja kuuma niin ei pala näpit. Ihanaa, kun voi vielä nauttia iltakahvit ulkona auringonpaisteessa :)

ellis%20kettu-normal.jpg

ellis%20kettu2-normal.jpg

ellis%20kettu%204-normal.jpg

ellis%20kettu3-normal.jpg

mukisuoja-normal.jpg