Tämä sarjakuvatähti-trikoo oli musta niin ihana, kun saapui liikkeeseen, että pakko siitä oli palanen saada itselle mekkoa varten.

Kaavan pohjana on Joka tyypin kaavakirja II:sen raglan-paidan kaava, jota on vähän vyötäröltä kavennettu sekä alaosasta pidennetty ja levennetty. Toiseen raglan-saumaan laitoin pitsivetoketjun ilman vedintä eli se on vaan siinä koristuksena ja vastaavasti toisella puolella sivussa on sitten tasku. Kaula-aukkoa tarvii kyllä vielä vähän pienentää, mutta se sitten myöhemmin. Voi tätä näinkin pitää ja aina mulla on kuitenki joku huivi kaulassa niin haitanneeko tuo nyt sitten mitään. Mietin myös joskos ompelisi vielä kuminauhan tuohon rintojen alapuolelle. Nyt kietaisin pitsin vyöksi, toimii niinkin.

Postissa tuli tänään myös Mekkotehdas ja oli virhe antaa pienen mekkotytön sitä katsoa, kun joka sivun kohdalla sanoi, että äiti voitko tehdä mulle tollasen ja tollasen ja tollasen :D Sovittiin nyt, että tehdään ainakin samis-mekot, kun siellä oli myös se yksi naisten mekon kaava.

ta%CC%88htimekko2-normal.jpg

ta%CC%88htimekko3-normal.jpg

ta%CC%88htimekko6-normal.jpg

ta%CC%88htimekko7-normal.jpg

ta%CC%88htimekko8-normal.jpg

ta%CC%88htimekko14-normal.jpg

ta%CC%88htimekko13-normal.jpg

ta%CC%88htimekko12-normal.jpg

No pitihän se kaula-aukko nyt sitten vielä ommella uudelleen ;)

kaula-aukko-normal.jpg