Perjantai-iltana klo 22.30 on hyvä aika saada idea, että piirretäänpä uus mekon kaava. Noooo, sain kaavan piirrettyä, niin totta kai sitä sitten piti päästä heti testaamaankin ja eikun kaivelemaan kaappeja.. Kankaita oli joo vaikka kuinka paljon, mutta kun niistä olen luvannut tytölle tehdä mekkoa yms niin en mä niitä sitten raaskinut alkaa leikkelemään..

Jostain löytyi sitten tämä pinkki/persikka/lohenpunainen-trikoo. En nyt tiedä mikä kuvais parhaiten tätä sävyä, sellanen jännän pinkki :D On vähän jämäkämpää trikoota eikä mitään muistikuvaa mistä tämän olen joskus haalinut. No palassa ei tietty ollut riittävästi ja sitten osui eteen palanen maastokuosi-trikoota, josta aiemmin tein pipoja. Siitäpä sitten helma. Ja sen maasto-trikoon löydät täältä.

Leikatessa kankaita kävi sitten pieni ajatuskatkos ja käsiaukkoja joutui sivusaumojen ompelun jälkeen vähän muokkaamaan ja liian isot niistä sitten tuli. Eipä se haittaa, koska aina mulla on joku paita mekon päällä kuitenkin ja eipä ainakaan kiristä.

Kaula- ja käsiaukoissa on kanttaukset maasto-trikoosta.

maastomekko-normal.jpg

maastomekko3-normal.jpg

maastomekko2-normal.jpg

maastomekko5-normal.jpg

maastomekko6-normal.jpg

maastomekko7-normal.jpg